קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני חם III

סלט תפוחי אדמה גרמני חם III
סלט תפוחי אדמה גרמני חם III עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 388 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, חומץ מזוקק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
ניקוז, מגניב לחתוך דק.
4
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד, שמירה על טפטוף.
6
מטגנים בצל בטפטופי בייקון עד שהם זהובים-חומים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הבצלים המוקפצים ומבשלים ומערבבים עד מבעבע, ואז מסירים מהחום. מערבבים במים וחומץ, ואז לחזור לתנור ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים במשך דקה אחת. בזהירות מערבבים בייקון ותפוחי אדמה פרוסים לתערובת חומץ / מים, ערבוב בעדינות עד תפוחי אדמה מחוממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)