מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה זה צמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שן שום, מלח, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 2/3 כוס. תניח בצד.
שלב 1 1/2 כוסות חלב הבא 6 מרכיבים (1 1/2 כוסות חלב דרך שום) בסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח, חרדל, מלח ופלפל אדום לתערובת חלב, מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים במקרוני וגבינות; כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם פירורי לחם.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.