רובן מקרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב כבוש, חרדל חום חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים לחם שיפון קרוע למעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי להפוך פירורים; לשלב פירורי שיפון עם פירורי panko בקערה ולהניח בצד.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית לתוך הרוטב, ערבוב עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מערבבים כרוב כבוש עם כ 1 כף של מיץ שמורות בשר משומר לתוך רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
בשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להעביר אטריות מבושלות לתבשיל מוכן ויוצקים ברוטב; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
9
מפזרים 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית בשכבה זוגית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
10
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר תבשיל מהתנור ולהגדיר את התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מערבבים 3 כפות חמאה מומסת לתוך שיפון שמור ופירורי panko עד משולב היטב ומפזרים העליון של תבשיל עם תערובת פירור שיפון. חזור לתנור ולצלות עד הפירורים הם חום זהוב, על 2 דקות יותר. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.