קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מקרוני וגבינה

מקרוני וגבינה
רובן מקרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב כבוש, חרדל חום חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים לחם שיפון קרוע למעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי להפוך פירורים; לשלב פירורי שיפון עם פירורי panko בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפוןלחם שיפון
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים אטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
להמיס 3 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד השחמה קלה, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור; מערבבים בחרדל חום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום, מערבבים בקמח עד חלקה, בהדרגה לטאטא בחלב. הרוטב יתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
לטאטא 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית לתוך הרוטב, ערבוב עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מערבבים כרוב כבוש עם כ 1 כף של מיץ שמורות בשר משומר לתוך רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
בשר משומרבשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
להעביר אטריות מבושלות לתבשיל מוכן ויוצקים ברוטב; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
9
מפזרים 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית בשכבה זוגית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
10
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר תבשיל מהתנור ולהגדיר את התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מערבבים 3 כפות חמאה מומסת לתוך שיפון שמור ופירורי panko עד משולב היטב ומפזרים העליון של תבשיל עם תערובת פירור שיפון. חזור לתנור ולצלות עד הפירורים הם חום זהוב, על 2 דקות יותר. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה