מקרוני וגבינה
רובן מקרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב כבוש, חרדל חום חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 2 ליטר.
מניחים לחם שיפון קרוע למעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי להפוך פירורים; לשלב פירורי שיפון עם פירורי panko בקערה ולהניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מסננים אטריות ומניחים בצד.
להמיס 3 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד השחמה קלה, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור; מערבבים בחרדל חום.
הסר מהחום, מערבבים בקמח עד חלקה, בהדרגה לטאטא בחלב. הרוטב יתעבה.
לטאטא 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית לתוך הרוטב, ערבוב עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מערבבים כרוב כבוש עם כ 1 כף של מיץ שמורות בשר משומר לתוך רוטב הגבינה.
להעביר אטריות מבושלות לתבשיל מוכן ויוצקים ברוטב; מערבבים לשלב.
מפזרים 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית בשכבה זוגית מעל.
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 20 דקות.
הסר תבשיל מהתנור ולהגדיר את התנור כדי לצלות.
מערבבים 3 כפות חמאה מומסת לתוך שיפון שמור ופירורי panko עד משולב היטב ומפזרים העליון של תבשיל עם תערובת פירור שיפון. חזור לתנור ולצלות עד הפירורים הם חום זהוב, על 2 דקות יותר. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.