מקרוני וגבינה אפוי אני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך בייקון, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בסיר גדול עם מים מומלחים רותחים לבשל פסטה עד אל דנטה.
במחבת בינונית לטגן את הבצל הקצוץ, ושום טחון. להוריד חום ולהוסיף בייקון מבושל קצוץ ולהניח בצד.
כדי להפוך את הרוטב, בסיר בינוני להמיס את החמאה או מרגרינה על אש נמוכה. לאחר נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך 2 דקות. מוסיפים בהדרגה חלב וממשיכים לערבב עד מעובה. מערבבים ב 2 כוסות של גבינת צ ' דר מגוררת ומערבבים עד מומס.
מערבבים פסטה מבושלת, ירקות מטוגנים ורוטב.
יוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר.
מוסיף את הכוס האחרונה של גבינת צ ' דר מגוררת לחלק העליון של תערובת.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד גבינה על גבי נמס וחום, 15 עד 20 דקות.