קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני וגבינה אפוי אני

מקרוני וגבינה אפוי אני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך בייקון, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
4
בסיר גדול עם מים מומלחים רותחים לבשל פסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
ניקוז.
6
במחבת בינונית לטגן את הבצל הקצוץ, ושום טחון. להוריד חום ולהוסיף בייקון מבושל קצוץ ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
בייקון מבושלבייקון מבושל
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כדי להפוך את הרוטב, בסיר בינוני להמיס את החמאה או מרגרינה על אש נמוכה. לאחר נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך 2 דקות. מוסיפים בהדרגה חלב וממשיכים לערבב עד מעובה. מערבבים ב 2 כוסות של גבינת צ ' דר מגוררת ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מערבבים פסטה מבושלת, ירקות מטוגנים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ירקירק
רוטברוטב
9
יוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
10
מוסיף את הכוס האחרונה של גבינת צ ' דר מגוררת לחלק העליון של תערובת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
11
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד גבינה על גבי נמס וחום, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חמים.