קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה
מקרוני וגבינה אפוי של גבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך נקניק קילבסה, חלב, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה כדורי גבינה אפויים, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את הקילבסה החתוכה במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד מחומם דרך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
הסר את הנקניק מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
ממלאים מחבת במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
לנקז היטב.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את החמאה, בצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות כדי להפוך את רביכה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
לטאטא בחלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שכל החלב כבר משולב, ולחזור לחום נמוך. מביאים את הרוטב לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, כדי לסיים לבשל את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
להקציף בגבינת צ ' דר, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל הגבינה כבר שולבה והרוטב חם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים את המקרוני לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים לשלב. מערבבים בקילבסה מבושל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
נקניקייהנקניקייה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כפית את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפירורים הם חומים ואת התבשיל מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
תן לעמוד במשך 15 דקות לאחר האפייה, להגדיר לפני ההגשה.