קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה
מקרוני וגבינה אפוי של גבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך נקניק קילבסה, חלב, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה כדורי גבינה אפויים, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את הקילבסה החתוכה במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד מחומם דרך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את הנקניק מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממלאים מחבת במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לנקז היטב.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את החמאה, בצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות כדי להפוך את רביכה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לטאטא בחלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שכל החלב כבר משולב, ולחזור לחום נמוך. מביאים את הרוטב לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, כדי לסיים לבשל את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
להקציף בגבינת צ ' דר, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל הגבינה כבר שולבה והרוטב חם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את המקרוני לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים לשלב. מערבבים בקילבסה מבושל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
נקניקייהנקניקייה
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
כפית את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפירורים הם חומים ואת התבשיל מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
תן לעמוד במשך 15 דקות לאחר האפייה, להגדיר לפני ההגשה.