קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה

מקרוני וגבינה אפויים בגבינה
מקרוני וגבינה אפוי של גבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך נקניק קילבסה, חלב, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה כדורי גבינה אפויים, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את הקילבסה החתוכה במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות, עד מחומם דרך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הנקניק מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממלאים מחבת במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנקז היטב.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים ומערבבים את החמאה, בצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות כדי להפוך את רביכה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
לטאטא בחלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שכל החלב כבר משולב, ולחזור לחום נמוך. מביאים את הרוטב לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, כדי לסיים לבשל את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להקציף בגבינת צ ' דר, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל הגבינה כבר שולבה והרוטב חם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים את המקרוני לתוך רוטב הגבינה, ומערבבים לשלב. מערבבים בקילבסה מבושל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
נקניקייהנקניקייה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כפית את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפירורים הם חומים ואת התבשיל מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
תן לעמוד במשך 15 דקות לאחר האפייה, להגדיר לפני ההגשה.