מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים
מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך חמאה, לחסום גבינת צ'דר חדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים, מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים, ו מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות. תתחמם.
ממיסים חמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני נמוך; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים במלח, פלפל שחור ואדום, 1 גבינה מגוררת כוס, ופסטה מבושלת.
תערובת פסטה כפית לתוך קל משומן 2 qt. צלחת אפייה; העליון עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בגבינת צ ' דר חדה קראפט. כדי להבהיר, 2% חלב מופחת שומן וגבינה מופחתת שומן ניתן להחליף.
מקרוני וגבינה בסיר אחד: להכין מתכון לפי ההוראות, תוך ערבוב כל גבינת צ ' דר מגוררת לתערובת חלב מעובה עד מותך.
מוסיפים פסטה מבושלת ומגישים מיד. הכנה: 10 דקות., קוק: 7 דקות.