מקרוני וגבינה למבוגרים
גשו לסופר וקנו לחם כריך, שמן צמחי, צ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים מדף אפייה על מחבת הסדין ומסדרים את הבייקון בשכבה 1 על מדף האפייה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד הבייקון הוא פריך.
הסר את המחבת בזהירות מהתנור - יהיה גריז חם במחבת!
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר וקרמבל כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
טפטוף שמן לתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן, אבל לא להרתיח אותו. ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב עם מקצף. בעוד לטאטא, מוסיפים את החלב החם ומבשלים דקה או 2 יותר, עד מעובה וחלק. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, גבינה כחולה, 1 כפית מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני מבושל בייקון מתפורר ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך 2 מנות גראטן בגודל הפרט.
מניחים את פרוסות הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד שיש לך פירורים גסים.
מוסיפים את הבזיליקום והדופק לשלב.
מפזרים את תערובת פירור הלחם על החלק העליון של הפסטה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד הרוטב הוא מבעבע ואת המקרוני הוא השחמה על החלק העליון.