קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מקרוני וגבינה מיושנים

מקרוני וגבינה מיושנים
מקרוני וגבינה מיושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לכם גבינת צ'דר, גבינה שוויצרית, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכן את מקרוני המרפק על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
3
בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן על חום גבוה בינוני. מערבבים את הקמח עד צורות הדבק בצבע קרם. ואז לשפוך את החלב ומערבבים כל הזמן עד שזה מגיע לרתיחה קשה, ואז מערבבים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
כאשר המקרוני מבושל, להפיץ 1/2 ממנו לתחתית של צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. ואז שכבה 1/2 של הבצל המגורד, 1/2 של מלח ופלפל ו 1/2 של כל אחד הגבינות. חזור על זה עוד פעם אחת: מקרוני, בצל, מלח ופלפל וגבינות, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב הלבן השמורה על כל. למעלה עם טפיחות קטנות של חמאה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מכסים ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות