מקרוני וגבינה מיושנים
מקרוני וגבינה מיושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לכם גבינת צ'דר, גבינה שוויצרית, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הכן את מקרוני המרפק על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן על חום גבוה בינוני. מערבבים את הקמח עד צורות הדבק בצבע קרם. ואז לשפוך את החלב ומערבבים כל הזמן עד שזה מגיע לרתיחה קשה, ואז מערבבים במשך 1 דקה יותר.
כאשר המקרוני מבושל, להפיץ 1/2 ממנו לתחתית של צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. ואז שכבה 1/2 של הבצל המגורד, 1/2 של מלח ופלפל ו 1/2 של כל אחד הגבינות. חזור על זה עוד פעם אחת: מקרוני, בצל, מלח ופלפל וגבינות, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב הלבן השמורה על כל. למעלה עם טפיחות קטנות של חמאה לפי הטעם.
מכסים ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.