קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה
מקרוני וגבינה קלאסי של כיתת האם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה קלאסי, מקרוני וגבינה קלאסי, ו מקרוני וגבינה קלאסי.

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהוא פשוט מגיע לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהגדיר aside.In סיר גדול עם תחתית כבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב החם לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להחזיר את הסיר לחום בינוני-גבוה ובעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מלח, טעם, ומוסיפים את המלח הנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום ולהגדיר aside.To להרכיב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה כמעט אל דנטה (רק על קצה להיות underdone), ולאחר מכן לנקז ולשטוף עם מים קרים; להפריש. (אם אתה מתכנן העליון מק ' וגבינה עם panko ולאפות אותו, לחמם את התנור ל 204° ולסדר מתלה באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את הסיר השמורה של בשמל מעל חום בינוני ומערבבים בשתי הגבינות רק עד מומס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את הפסטה וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה מחוממת דרך ומהבילה, כ-2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מגישים מיד או, אם אפייה, להעביר לתבנית אפייה 5 ליטר, מפזרים את panko, ואופים עד מבעבע וחום על גבי, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה