קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה
מקרוני וגבינה קלאסי של כיתת האם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה קלאסי, מקרוני וגבינה קלאסי, ו מקרוני וגבינה קלאסי.

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהוא פשוט מגיע לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהגדיר aside.In סיר גדול עם תחתית כבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב החם לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להחזיר את הסיר לחום בינוני-גבוה ובעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מלח, טעם, ומוסיפים את המלח הנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום ולהגדיר aside.To להרכיב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה כמעט אל דנטה (רק על קצה להיות underdone), ולאחר מכן לנקז ולשטוף עם מים קרים; להפריש. (אם אתה מתכנן העליון מק ' וגבינה עם panko ולאפות אותו, לחמם את התנור ל 204° ולסדר מתלה באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מניחים את הסיר השמורה של בשמל מעל חום בינוני ומערבבים בשתי הגבינות רק עד מומס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את הפסטה וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה מחוממת דרך ומהבילה, כ-2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מגישים מיד או, אם אפייה, להעביר לתבנית אפייה 5 ליטר, מפזרים את panko, ואופים עד מבעבע וחום על גבי, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק