מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה
מקרוני וגבינה קלאסי של כיתת האם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה קלאסי, מקרוני וגבינה קלאסי, ו מקרוני וגבינה קלאסי.
הוראות
מחממים את החלב בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהוא פשוט מגיע לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהגדיר aside.In סיר גדול עם תחתית כבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 3 דקות.
הסר מהחום.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב החם לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להחזיר את הסיר לחום בינוני-גבוה ובעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מלח, טעם, ומוסיפים את המלח הנותר לפי הצורך.
הסר מהחום ולהגדיר aside.To להרכיב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה כמעט אל דנטה (רק על קצה להיות underdone), ולאחר מכן לנקז ולשטוף עם מים קרים; להפריש. (אם אתה מתכנן העליון מק ' וגבינה עם panko ולאפות אותו, לחמם את התנור ל 204° ולסדר מתלה באמצע.)
מניחים את הסיר השמורה של בשמל מעל חום בינוני ומערבבים בשתי הגבינות רק עד מומס וחלק.
מוסיפים את הפסטה וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה מחוממת דרך ומהבילה, כ-2 עד 4 דקות.
מגישים מיד או, אם אפייה, להעביר לתבנית אפייה 5 ליטר, מפזרים את panko, ואופים עד מבעבע וחום על גבי, על 25 עד 30 דקות.