קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה של טניה סטובטופ

מקרוני וגבינה של טניה סטובטופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה של טניה Stovetop. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 565 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מקרוני וגבינה Stovetop, מקרוני וגבינה Stovetop, ו מקרוני וגבינה Stovetop (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נראה דביק ומגיע לצבע בלונדיני זהוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
לאט לאט לטאטא את החלב החם, להביא עד רתיחה, ולאפשר לתערובת להתעבות. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
9
בהדרגה מערבבים את הגבינה קומץ בכל פעם. מוסיפים את הפסטה, מוודאים שהכל מכוסה ברוטב גבינה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת