מקרוני שקדים טבולים בשוקולד
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, מקרון שקדים טבול בשוקולד עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וידידותי ל-fodmap לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 83 קלוריות . מתאים ל-72 מנות. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול ללא גלוטן ללא חלב , ומקרוני קוקוס שקדים .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
הוסף מלח; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, כף אחת בכל פעם, תוך הקפדה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה שקדים.
זרוק כפיות מעוגלות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-12 דקות או עד שיציב למגע. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים לרשתות.
לקרם חמאה, מערבבים סוכר ומים בסיר קטן וכבד. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס.
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מקציפים חמאה עד שתהיה תפוחה, כ-5 דקות. טורפים בהדרגה את תערובת הסוכר המבושלת. מקציפים פנימה קקאו עד לקבלת תערובת חלקה. אם יש צורך, מקררים עד שקרם החמאה מגיע לעקביות מריחה.
מורחים קרם חמאה על תחתית כל עוגייה שהתקררה. מקררים עד להתייצבות, כ-15 דקות. טובלים את תחתית כל עוגייה בשוקולד מומס, ומניחים לעודפים לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; לתת לעמוד עד להתייצבות. שומרים בכלי אטום במקרר.