קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מקרוני שקדים טבולים בשוקולד

מקרוני שקדים טבולים בשוקולד
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, מקרון שקדים טבול בשוקולד עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וידידותי ל-fodmap לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 83 קלוריות . מתאים ל-72 מנות. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול ללא גלוטן ללא חלב , ומקרוני קוקוס שקדים .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק, קצוץ ומומסשוקולד חצי מתוק, קצוץ ומומס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף מלח; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, כף אחת בכל פעם, תוך הקפדה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה שקדים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
זרוק כפיות מעוגלות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-12 דקות או עד שיציב למגע. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לקרם חמאה, מערבבים סוכר ומים בסיר קטן וכבד. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מסירים מהאש.
8
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר.
10
בקערה קטנה מקציפים חמאה עד שתהיה תפוחה, כ-5 דקות. טורפים בהדרגה את תערובת הסוכר המבושלת. מקציפים פנימה קקאו עד לקבלת תערובת חלקה. אם יש צורך, מקררים עד שקרם החמאה מגיע לעקביות מריחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים קרם חמאה על תחתית כל עוגייה שהתקררה. מקררים עד להתייצבות, כ-15 דקות. טובלים את תחתית כל עוגייה בשוקולד מומס, ומניחים לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מניחים על נייר שעווה; לתת לעמוד עד להתייצבות. שומרים בכלי אטום במקרר.