אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, מקרון שקדים טבול בשוקולד עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וידידותי ל-fodmap לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 83 קלוריות . מתאים ל-72 מנות. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול ללא גלוטן ללא חלב , ומקרוני קוקוס שקדים .
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר.
10
בקערה קטנה מקציפים חמאה עד שתהיה תפוחה, כ-5 דקות. טורפים בהדרגה את תערובת הסוכר המבושלת. מקציפים פנימה קקאו עד לקבלת תערובת חלקה. אם יש צורך, מקררים עד שקרם החמאה מגיע לעקביות מריחה.