מקרוני תרד עם ארבע גבינות
מקרוני תרד עם ארבע גבינות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, גבינת מסקרפונה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, גבינת תרד מקרוני, ו מקרוני תרד & גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, ולנקז. בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית; להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים חלב ומבשלים עד מחומם היטב. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס גבינת פרמזן ו 6 המרכיבים הבאים; להקציף עד חלקה. מערבבים בתרד.
מוסיפים פסטה מבושלת, משליכים למעיל. כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13" x 9".
שלב פירורי לחם, נשאר 1/2 כוס גבינת פרמזן, ו 2 כפות חמאה מומסת בקערה קטנה.
מפזרים פירורי לחם ציפוי על מקרוני.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 20 דקות או עד הזהב.
תחליפי תרד טריים: אתה יכול להחליף חבילה של 10 אונקיות של תרד טרי במקום להשתמש בתרד קפוא, אם תרצה בכך. פשוט לשטוף את התרד, לקצץ גבעולים, לחתוך בגסות את העלים. ואז לנבול את העלים במשך 1 עד 2 דקות במים חמים במחבת.