מקרל ממולאים עם תפוחי אדמה ותרד
מקרל ממולאים עם תפוחי אדמה & תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 98 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תרד, משחת קארי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 99%. מקרל צלוי מיסו עם תפוחי אדמה ותרד, מקרל מעושן, כרוב ותפוחי אדמה חדשים, ו מקרל צלוי במחבת עם בטטות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
לעשות כמה חתכים בשני הצדדים של הדג ולשפשף עם חצי ממרח קארי.
מחממים את השמן במגש קלייה, ואז מטגנים את תפוחי האדמה והבצל במשך כ 8 דקות עד שמתחילים להשחים.
מערבבים את הדבק קארי הנותרים לתוך תפוחי האדמה, ואז לשבת את הדגים על גבי וצולים במשך 20-25 דקות עד הדגים ותפוחי האדמה מבושלים.
הרם את הדג על צלחות, ואז למקם את תפוחי האדמה בחזרה על חום גבוה.
מוסיף את התרד למחבת ומבשלים 3-4 דקות עד נבול לחלוטין. לגרוף החוצה ולהגיש עם הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier
פינו גריג ' יו, רוזה הנוצצת וויוניה הם בחירות נהדרות למקרל. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.