מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים
מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 270 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שומר, מקרל, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב לימון מאייר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי שחמט של Meyer Lemon כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו רכיכות צלויות עם כוסברה, שומר ולימון מאיר, מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, ו מאייר לימון עוף עם תפוחי אדמה בייבי זיתים Castelvetrano (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. פרוסה שומר לתוך 1/2 אינץ ' טריזים (בריכות מילואים), לארגן על גיליון אפייה מסגרת, טפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וצולים, הופכים שומר באמצע, עד שהקרמל והזהב, כ -25 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.