קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מרווה ובצל"צלי"

מרווה ובצל
מרווה ובצל "צלוי" הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטי צמחונית, צנוברים, ערמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סייטן צלוי תוצרת בית מרווה ובצל, הודו צלוי עם מרווה וחמאת בצל ורוטב מרסלה, ו בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קו מחבת כיכר 9 אינץ '(כ 4 אינץ ' עמוק) עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים בעדינות את הבצלים הקצוצים ואת הסלרי במשך כ 5-10 דקות. מערבבים בצנוברים, אגוזי מלך, ערמונים, מרווה קצוצה, והמבורגרים הירקות המתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטגן במשך דקה או שתיים עד מחומם דרך. עכשיו מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עוד 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
מערבבים במלאי הירקות ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
5
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז מערבבים את הביצים מכות, מתבלים במלח והרבה פלפל שחור, ומערבבים יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
כפית את התערובת לתוך מחבת כיכר מרופדת ולחץ אותו באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים את טרין באמצע התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר אותו מהתנור והפוך אותו על גבי גיליון אפייה שאינו מקל, קילוף קלף. שים אותו בחזרה בתנור כדי לאפות במשך 30 דקות נוספות, עד מבחוץ הוא פריך וזהוב. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.