קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מרווה ובצל"צלי"

מרווה ובצל
מרווה ובצל "צלוי" הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטי צמחונית, צנוברים, ערמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סייטן צלוי תוצרת בית מרווה ובצל, הודו צלוי עם מרווה וחמאת בצל ורוטב מרסלה, ו בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קו מחבת כיכר 9 אינץ '(כ 4 אינץ ' עמוק) עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים בעדינות את הבצלים הקצוצים ואת הסלרי במשך כ 5-10 דקות. מערבבים בצנוברים, אגוזי מלך, ערמונים, מרווה קצוצה, והמבורגרים הירקות המתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטגן במשך דקה או שתיים עד מחומם דרך. עכשיו מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עוד 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
מערבבים במלאי הירקות ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
5
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז מערבבים את הביצים מכות, מתבלים במלח והרבה פלפל שחור, ומערבבים יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
כפית את התערובת לתוך מחבת כיכר מרופדת ולחץ אותו באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים את טרין באמצע התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר אותו מהתנור והפוך אותו על גבי גיליון אפייה שאינו מקל, קילוף קלף. שים אותו בחזרה בתנור כדי לאפות במשך 30 דקות נוספות, עד מבחוץ הוא פריך וזהוב. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.