קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

מרינדת סטייק מהירה וקלה

מרינדת סטייק מהירה וקלה
מרינדת סטייק מהירה וקלה עשויה להיות רק המרינדה שאתה מחפש. מתאים ל-2 ומחירו 6 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת מכילה 910 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב סויה, מלח ופלפל גרוס, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. מתכונים דומים: סטייק מרינדה, מהיר וקל, מרינדת ליים כוסברה מהירה וקלה, ו מרינדת סטייק קלה לחלוטין.

הוראות

1
מניחים סטייקים בתבנית אפייה שטוחה או במיכל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
חותכים חריצים במרווחים של 1 אינץ ' בשומן סביב שולי הסטייקים. חודרים בעדינות את שני צידי כל סטייק כמה פעמים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מפזרים כל סטייק במלח, פלפל, אבקת שום ותיבול סטייק במונטריאול. טפחו תבלינים לסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להקציף שמן זית, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, חומץ בלסמי, חרדל דיז ' ון, שום ועשן נוזלי יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מרינדה על סטייקים לציפוי. כיסוי מיכל או תבנית אפייה בניילון נצמד סטייקים משרים במקרר למשך 2 שעות. הופכים סטייקים ומשרים עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ומשמנים קלות את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מבשלים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש עד שהם מתחילים להתייצב, ובמרכזם ורודים-אדמדמים ועסיסיים, 8 עד 10 דקות לכל צד לבינוני-נדיר. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מדלנה מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.