מרמלדת האבנרו
Habanero Marmalade נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מתאים ל-70 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. אם יש לכם צ'ילי habanero, סוכר, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés.
הוראות
מקום 7 צנצנות שימורים נקיים (גודל 1 כוס), טבעות, מכסים חדשים במחבת 6-8 ליטר. מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
הסר מהחום; להשאיר במים עד מוכן לשימוש.
לובש כפפות גומי, להסיר ולהשליך גבעולים וזרעים מצ ' ילי.
חותכים את צמרות מעוקלות וישבנים מפלפלים; להשליך גבעולים ולשמור חתיכות.
חותכים וזורקים ממברנות לבנות; לשמור זרעים. פרוס צדדים פלפל ישר לתוך 1/8-על ידי 2 1/2 אינץ ' רצועות.
בבלנדר, מערבולת צ ' ילי, צמרות פלפל ותחתונים, ו 1/2 כוס חומץ עד חלק טהור.
במחבת 8-10 ליטר על חום גבוה, להביא צ ' ילי טהור, זרעי פלפל ופרוסות, נשאר חומץ כוס 1, וסוכר לרתיחה מלאה, מתגלגל, ערבוב כל הזמן, ואז להרתיח בדיוק 3 דקות.
הוסף פקטין למחבת. ערבוב כל הזמן על חום גבוה, לחזור לרתיחה מלאה, מתגלגל, ואז להרתיח בדיוק 1 דקה.
צנצנות ניקוז, טבעות, ועפעפיים. תערובת צ 'ילי מצקת לתוך צנצנות חמות בתוך 1/8 אינץ' של הדף. (
תן לכל ריבה נוספת להתקרר, ולאחר מכן לשרת או לצנן אטום עד 2 שבועות.) נגב צנצנת rims נקי. מכסים בטבעות ומכסים חמים.
הגנה על הידיים עם מחזיקי סיר, הפוך צנצנות מלאות על מגבת במשך 5 דקות. פנה ימינה. כל 5 דקות, להפוך צנצנות מעל עד ריבה יש להגדיר זרעים מופצים באופן שווה, 45 עד 60 דקות.
תן לריבה להתקרר לפחות עוד 2 שעות.
לשרת, או לאחסן עד 2 שנים.