מרנג שוקולד-אגוזי לוז
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ותוספת ידידותית לפודמפה? מרנגים שוקולד-אגוזי לוז יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 137 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו מלח, אגוזי לוז מולבנים, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו מרנגי אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד, מרנג שוקולד-אגוזי לוז, ו מרנג שוקולד צ'יפס אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף.
מוסיפים קרם אבנית ומלח, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכרים, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מוסיפים וניל; היכו 1 דקה.
מכסים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. כף תלוליות 24 (2 אינץ') על גבי ניירות אפייה מוכנים.
מקום בתנור; לאפות ב 250 עבור 1 שעה או עד יבש למגע, מסתובב מחבתות באמצע בישול. (מרנגים נעשים כאשר המשטח יבש, וניתן להסיר מרנגים מנייר מבלי להידבק לאצבעות.) כבה את התנור. מגניב מרנגים בתנור סגור 1 שעה.
מוציאים מהתנור; מוציאים בזהירות מרנגים מנייר.
מניחים שוקולד בקערת זכוכית בינונית. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד כמעט נמס, ערבוב עד חלקה. טובלים את הצד של כל מרנג בשוקולד מומס ואגוזי לוז קצוצים.