מרסלה עוף טלוי
עוף מטוגן Marsalan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 744 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך טימין, מרווה פולנטה, עור על, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, צלעות בקר מטוגנות עם טורטלוני ברוטב שמנת מרסלה (בישול איטי ), ו עוף מרסלה.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. לשטוף עוף, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ואת העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת sauté גדולה, צדדית מעל בינוני גבוה. עובד בקבוצות, עוף חום משני הצדדים, הופך פעם אחת, 10 עד 12 דקות.
מעבירים עוף למגש; אוהל רופף עם נייר קלף, ולאחר מכן לסכל, כדי להתחמם. אחרי הכל עוף הוא השחמה, לשפוך עודף שומן.
מוסיפים בצל, עגבניות, ותימין למחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 4 דקות.
יוצקים מרסלה; לבשל עד מופחת בחצי, על 5 דקות. להחזיר עוף למחבת ויוצקים במלאי; להביא לרתיחה.
מעבירים לתנור; מבשלים עד שהעוף מבושל דרך ומכרז, כ -35 דקות.
מעבירים עוף למגש, ומכסים כדי להתחמם.
לרפרף עודף שומן מן הנוזל במחבת; לרתוח נוזלי מעל בינוני גבוה עד מעט מעובה, על 5 דקות. כדי לשרת, לחלק פולנטה בין קערות רדודות ולסדר עוף על גבי; רוטב מחבת כפית על כל אחד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA