מרסקים
Mashers יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חלב חמאה, תפוחי אדמה russet, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרסקים, מרוסקי רוזמרין פרמזן, ו מרסקים ירוקים צ'ילה.
הוראות
הערה: מחית תפוחי אדמה גדולה שונאת מתכונים. למרות הסכומים הנ " ל יעשה מחית בסדר, אתה יותר טוב עם נוסחאות פשוטות אלה. נסה להכות יחס 2 עד 1 של רוסטים אדומים (לפי משקל), ויש לפחות 1/4 כוס חלב לכל קילו של תפוחי אדמה. אתה לא יכול להשתמש בכל זה, אבל זה טוב לדעת שזה שם. באשר לשום, להשתמש בכושר השיפוט הטוב ביותר שלך.
שלב תפוחי אדמה בסיר גדול ופשוט לכסות עם מי ברז חמים.
מניחים מעל חום גבוה ומי עונה עם 1 עד 2 כפיות מלח, (זה צריך לטעום כמו מי ים). מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
בינתיים, לשלב חלב ושום בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. שמור תערובת זו בקושי מבעבע עד תפוחי האדמה נעשים.
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, להסיר את המכסה ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים 15 עד 20 דקות או עד שחתיכת תפוחי אדמה יכולה בקלות להימחץ עם זוג מלקחיים.
מסננים, ואז להחזיר תפוחי אדמה למחבת, להחזיר סיר כדי לחמם ולנער במשך 30 שניות כך המים על פני השטח יכול להתאדות.
הסר סיר ולהגדיר על מגבת או רפידות חמות.
יוצקים בערך חצי מתערובת השום לתוך תפוחי האדמה ומחית עם מחית תפוחי אדמה מיושנת. התחל לטעום ולהסתכל על העקביות מיד. אם mashers נראה יבש או תפל, להוסיף יותר של תערובת השום. הימנע מעל מועך או שאתה תהיה בסופו של דבר עם gluey במקום פלאפי
מגישים ישר או מקשטים עם כל הדברים הבאים: פטרוזיליה, בצל ירוק קצוץ, בייקון מתפורר, עגבניות מיובשות שמש, (אם יש לך את אלה יבשים, לוודא שאתה מחדש נוזלים אותם.) חזרת מגוררת, רוטב חזרת, פסטו, עוד בייקון,
פטריות מוקפצות...תשתמש בדמיון שלך.