קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מרציפן אקלס טארטס

מרציפן אקלס טארטס
הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך ציפורן טחון, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות פטל-מרציפן, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו עוגות אקלס.

הוראות

1
מערבבים את הפירות היבשים, תפוח מגורד או אגס, סוכר דמררה, מרציפן, שיני וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
פירות יבשיםפירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מרציפןמרציפן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מחלקים את המאפה לתוך
3
ואז להרכיב עוגות אחד אחד. חצי נתח של מאפה ולגלגל כל חצי למעגל על עובי של חתיכת 50p על משטח מקומח. כפית שישית מהמילוי למרכז של מעגל אחד בערימה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מברשת קצוות עם ביצה, ולהרים את מעגל מאפה השני על גבי. לחץ בעדינות על הפרי כדי לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר שאתה יכול. לחץ על הקצוות מאפה לאטום. השתמש בקערה בגודל מתאים, זכוכית וכו ' כדי לעזור לך לקצץ את הקצוות למעגל מסודר. בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את עוגות לילה, או להקפיא במשך 1 חודש. תפשיר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לעשות שלושה חתכים קטנים עם סכין ברציפות. חזור עם שאריות מאפה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
פופ טארטים במקרר בזמן שאתה מחמם תנור כדי 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כאשר התנור חם ונעים, מברשת טארטים בכל רחבי עם ביצה ומפזרים כל אחד עם קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים במשך 20-25 דקות, עד הזהב, ואז לאכול חם עם גלידה או פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.