מרציפן אקלס טארטס
הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך ציפורן טחון, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות פטל-מרציפן, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו עוגות אקלס.
הוראות
מערבבים את הפירות היבשים, תפוח מגורד או אגס, סוכר דמררה, מרציפן, שיני וקינמון.
ואז להרכיב עוגות אחד אחד. חצי נתח של מאפה ולגלגל כל חצי למעגל על עובי של חתיכת 50p על משטח מקומח. כפית שישית מהמילוי למרכז של מעגל אחד בערימה.
מברשת קצוות עם ביצה, ולהרים את מעגל מאפה השני על גבי. לחץ בעדינות על הפרי כדי לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר שאתה יכול. לחץ על הקצוות מאפה לאטום. השתמש בקערה בגודל מתאים, זכוכית וכו ' כדי לעזור לך לקצץ את הקצוות למעגל מסודר. בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את עוגות לילה, או להקפיא במשך 1 חודש. תפשיר לפני שתמשיך.
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לעשות שלושה חתכים קטנים עם סכין ברציפות. חזור עם שאריות מאפה ומילוי.
פופ טארטים במקרר בזמן שאתה מחמם תנור כדי 200c / 180c מאוורר / גז
כאשר התנור חם ונעים, מברשת טארטים בכל רחבי עם ביצה ומפזרים כל אחד עם קצת יותר סוכר.
אופים במשך 20-25 דקות, עד הזהב, ואז לאכול חם עם גלידה או פודינג.