קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מרציפן אקלס טארטס

מרציפן אקלס טארטס
הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך ציפורן טחון, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות פטל-מרציפן, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו עוגות אקלס.

הוראות

1
מערבבים את הפירות היבשים, תפוח מגורד או אגס, סוכר דמררה, מרציפן, שיני וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
פירות יבשיםפירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מרציפןמרציפן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מחלקים את המאפה לתוך
3
ואז להרכיב עוגות אחד אחד. חצי נתח של מאפה ולגלגל כל חצי למעגל על עובי של חתיכת 50p על משטח מקומח. כפית שישית מהמילוי למרכז של מעגל אחד בערימה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מברשת קצוות עם ביצה, ולהרים את מעגל מאפה השני על גבי. לחץ בעדינות על הפרי כדי לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר שאתה יכול. לחץ על הקצוות מאפה לאטום. השתמש בקערה בגודל מתאים, זכוכית וכו ' כדי לעזור לך לקצץ את הקצוות למעגל מסודר. בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את עוגות לילה, או להקפיא במשך 1 חודש. תפשיר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לעשות שלושה חתכים קטנים עם סכין ברציפות. חזור עם שאריות מאפה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
פופ טארטים במקרר בזמן שאתה מחמם תנור כדי 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר התנור חם ונעים, מברשת טארטים בכל רחבי עם ביצה ומפזרים כל אחד עם קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים במשך 20-25 דקות, עד הזהב, ואז לאכול חם עם גלידה או פודינג.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.