הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך ציפורן טחון, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות פטל-מרציפן, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו עוגות אקלס.
הוראות
1
מערבבים את הפירות היבשים, תפוח מגורד או אגס, סוכר דמררה, מרציפן, שיני וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
Demerara Sugar
פירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מרציפן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופ
2
מחלקים את המאפה לתוך
3
ואז להרכיב עוגות אחד אחד. חצי נתח של מאפה ולגלגל כל חצי למעגל על עובי של חתיכת 50p על משטח מקומח. כפית שישית מהמילוי למרכז של מעגל אחד בערימה.
מברשת קצוות עם ביצה, ולהרים את מעגל מאפה השני על גבי. לחץ בעדינות על הפרי כדי לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר שאתה יכול. לחץ על הקצוות מאפה לאטום. השתמש בקערה בגודל מתאים, זכוכית וכו ' כדי לעזור לך לקצץ את הקצוות למעגל מסודר. בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את עוגות לילה, או להקפיא במשך 1 חודש. תפשיר לפני שתמשיך.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.