מרק Mussel של טובי
מרק Mussel של טובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו מרק Mussel, מרק Mussel זהב, ו שרימפס ומרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים יין, חמאה, שום, ו 1 כף בזיליקום במלאי ומביא לרתיחה.
מוסיפים מולים ואדים, מכוסים, מעל חום גבוה, במשך 8 עד 12 דקות. בדוק כדי לראות מתי פגזים מתחילים להיפתח, להיזהר לא לבשל יתר על המידה. כאשר מולים לפתוח, להסיר אותם מהחום, ולנקז, שמירה על נוזלים. הניחו מולים בצד לקרר, השליכו כל מולים שלא נפתחו. כאשר מגניב, להסיר בשר מן פגזים, קוצצים גס, להכניס למקרר עד הצורך.
בעציץ, מעל חום בינוני גבוה, בייקון מטגן עד שומן הוא שניתנו בייקון מתחיל חום.
מוסיפים בצל, סלרי ומבשלים עד בצל להפוך שקוף, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה וקורנית ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מלאי או מיץ צדפות, נוזלי mussel שמורים, נשארים 1 כף בזיליקום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, חום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים ולהתחיל לעבות מרק.
מוסיפים חלב, מולים קצוצים ומחזירים לרתיחה. לחמם במשך 2 עד 3 דקות. בדוק לתיבול.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.