מרק אבוקדו צונן הוא מאכל ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 262 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרוסטיני, קרם פרש, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו . 19 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . מתכונים דומים: מרק אבוקדו צונן , מרק אבוקדו צונן ומרק אבוקדו צונן .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הבצל, הצ'ילי והשום ומטגנים עד שהם רכים מעט, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.
6
שמים את האבוקדו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
7
מוסיפים את מרק העוף, מיץ הלימון, הכוסברה, תערובת הבצל והמים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מוסיפים, בקבוצות, לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה, מסננים כל מנת פירה לקערה גדולה. מערבבים פנימה את 1 כפית המלח ואת 1 כפית הפלפל, ולאחר מכן מכסים ומקררים עד לצינון היטב, כ-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
דובדבנים מסוכרים נוספים
9
יוצקים את המרק הצונן לקערות אישיות. מעל כל מנה טפטוף של השמנת החמוצה.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.