מרק אטריות בשר טאיוואני
מרק אטריות בשר טאיוואניות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אטריות ביצים רחבות, ג'ינג'ר, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו מרק אטריות בשר טאיוואני, מרק אטריות בשר טאיוואני, ו מרק אטריות בשר טאיוואני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות קצרות, שום, פתיתי ג ' ינג ' ר ופלפל בסיר איטי.
יוצקים Kc מופת ® היקורי סוכר חום רוטב ברביקיו מרק על צלעות. מכסים ומבשלים על 4-5 שעות גבוהות או עד הבשר רך אבל לא מתפרק.
הסר בשר; מניחים על קרש חיתוך. מסננים בישול נוזלי לתוך סיר גדול. להיפטר מעצמות ושומן, ולפרוס בשר לקוביות גדולות. לרפרף כל שומן מן מרק ולהוסיף בשר, סלרי, גזר ותרד. מרק מבשלים על 10 דקות או עד ירקות רכים.
מניחים אטריות בקערות מרק חמות, מצקת מרק חם על אטריות ומפזרים כוסברה.