צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שעועית ירוקה ומרק חזיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גבעולי סלרי, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, סלט אפונה קר, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקרס, ירקות, עלה דפנה, פלפל, ו -8 כוסות מים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפוך את החום לנמוך, לשים את המכסה על, ומבשלים על רתיחה יציבה נחמדה עד הבשר על הקרסוליים הוא כל כך רך זה כמעט נופל מהעצם, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בזהירות להסיר את הקרסוליים ולשים אותם בקערה גדולה. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת לתוך הקערה, וזורקים את הירקות והארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן למשרתות להתקרר בנוזל.
4
כאשר הקרסוליים קרירים מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בחתיכות בגודל ביס. זרוק את העצמות ואת כל חתיכות קשות וחלק מהשומן, אבל לא לזרוק את העור—אני מוסיף את העור למרק בפרוסות דקות, יחד עם חתיכות של בשר חזיר. אתה לא צריך, אבל אני אוהב את הדרך בה זה הולך דביק במרק. אתה יכול לשמור את המניה והבשר (רטוב עם התזה של מלאי) במיכלים אטומים נפרדים במקרר במשך עד יומיים. בעדינות לחמם את הבשר והעור לפני שתמשיך עם המתכון. מתכון זה דורש רק 4 כוסות של מניות-אתה יכול להקפיא את השאריות עד חודש עבור המנה הבאה שלך של מרק.
שים את החמאה בסיר גדול שיש לו lid ולהגדיר אותו על חום בינוני. לאחר שהחמאה מתחילה להקציף, מוסיפים את הבצל, הגזר והמלח ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וקרם (אבל לא צבעוני) והגזר רך אבל מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את היין ומביא אותו לרתיחה (להפוך את החום למעלה אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
תן ליין להרתיח עד שהוא כל אבל נעלם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המטבעה ו -4 כוסות של מרק בשר חזיר ומביאים את הנוזל לרתיחה, ואז מוסיפים את האפונה. (בשלב זה, הגזר יהיה bobbed אל החלק העליון. אני אוהב לבחור את רוב חתיכות הגזר לפני טיהור המרק, ולאחר מכן להוסיף אותם בחזרה לאחר. בדרך זו, אתה יכול לכרסם אותם במרק, מקבל את זה קצת מרקם.) לבשל בבית מבשלים עד האפונה מחוממים דרך ומכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מערבבים את תוכן הסיר, בקבוצות, עד חלקה. להחזיר את כל פירה אפונה ירוק בהיר לסיר הגדול, להוסיף את חתיכות בשר חזיר וגזר, ומבשלים בבית רתיחה עדינה מאוד במשך כ 5 דקות, רק כדי לתת את הטעמים להתערבב ולחמם את החזיר. תטעמי, ותתבלי במלח. כמה אתה צריך להוסיף יהיה תלוי כמה מלוח הם הקרסוליים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
גב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים טפטוף נדיב של שמן זית, כמה פיתולים של פלפל שחור, ועלי נענע קרועים. ואז להוסיף את קרם fraîche בגושים קטנים כאן ושם, כך שכולם יקבלו קצת.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אני אוהב לתת למרכיבים במרק הזה להתערבב בסיר לכמה שעות כך שהטעמים יתחתנו. עושה את זה, עם זאת, מקריב את המרק של צבע ירוק בהיר עבור פונדי, עכור אחד. לא אכפת לי שינוי הצבע, אבל יש אנשים שאולי. אם אתה רוצה לעשות את המרק בלילה שלפני ורוצה שזה יישאר בהיר, להגדיר קערה גדולה של מי קרח ולהגדיר עוד קערה גדולה בפנים. ברגע שהמרק נעשה, יוצקים אותו לתוך הקערה ומערבבים עד שהוא קר.