קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מרק אפונה וחזיר ירוק

מרק אפונה וחזיר ירוק
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שעועית ירוקה ומרק חזיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גבעולי סלרי, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, סלט אפונה קר, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקרס, ירקות, עלה דפנה, פלפל, ו -8 כוסות מים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפוך את החום לנמוך, לשים את המכסה על, ומבשלים על רתיחה יציבה נחמדה עד הבשר על הקרסוליים הוא כל כך רך זה כמעט נופל מהעצם, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בזהירות להסיר את הקרסוליים ולשים אותם בקערה גדולה. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת לתוך הקערה, וזורקים את הירקות והארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן למשרתות להתקרר בנוזל.
4
כאשר הקרסוליים קרירים מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בחתיכות בגודל ביס. זרוק את העצמות ואת כל חתיכות קשות וחלק מהשומן, אבל לא לזרוק את העור—אני מוסיף את העור למרק בפרוסות דקות, יחד עם חתיכות של בשר חזיר. אתה לא צריך, אבל אני אוהב את הדרך בה זה הולך דביק במרק. אתה יכול לשמור את המניה והבשר (רטוב עם התזה של מלאי) במיכלים אטומים נפרדים במקרר במשך עד יומיים. בעדינות לחמם את הבשר והעור לפני שתמשיך עם המתכון. מתכון זה דורש רק 4 כוסות של מניות-אתה יכול להקפיא את השאריות עד חודש עבור המנה הבאה שלך של מרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
1
שים את החמאה בסיר גדול שיש לו lid ולהגדיר אותו על חום בינוני. לאחר שהחמאה מתחילה להקציף, מוסיפים את הבצל, הגזר והמלח ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וקרם (אבל לא צבעוני) והגזר רך אבל מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את היין ומביא אותו לרתיחה (להפוך את החום למעלה אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
תן ליין להרתיח עד שהוא כל אבל נעלם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המטבעה ו -4 כוסות של מרק בשר חזיר ומביאים את הנוזל לרתיחה, ואז מוסיפים את האפונה. (בשלב זה, הגזר יהיה bobbed אל החלק העליון. אני אוהב לבחור את רוב חתיכות הגזר לפני טיהור המרק, ולאחר מכן להוסיף אותם בחזרה לאחר. בדרך זו, אתה יכול לכרסם אותם במרק, מקבל את זה קצת מרקם.) לבשל בבית מבשלים עד האפונה מחוממים דרך ומכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מערבבים את תוכן הסיר, בקבוצות, עד חלקה. להחזיר את כל פירה אפונה ירוק בהיר לסיר הגדול, להוסיף את חתיכות בשר חזיר וגזר, ומבשלים בבית רתיחה עדינה מאוד במשך כ 5 דקות, רק כדי לתת את הטעמים להתערבב ולחמם את החזיר. תטעמי, ותתבלי במלח. כמה אתה צריך להוסיף יהיה תלוי כמה מלוח הם הקרסוליים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים טפטוף נדיב של שמן זית, כמה פיתולים של פלפל שחור, ועלי נענע קרועים. ואז להוסיף את קרם fraîche בגושים קטנים כאן ושם, כך שכולם יקבלו קצת.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
מגישים את המרק בסיר, עם קערות קטנות לאורך הצד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
לא קל להיות ירוק.
9
אני אוהב לתת למרכיבים במרק הזה להתערבב בסיר לכמה שעות כך שהטעמים יתחתנו. עושה את זה, עם זאת, מקריב את המרק של צבע ירוק בהיר עבור פונדי, עכור אחד. לא אכפת לי שינוי הצבע, אבל יש אנשים שאולי. אם אתה רוצה לעשות את המרק בלילה שלפני ורוצה שזה יישאר בהיר, להגדיר קערה גדולה של מי קרח ולהגדיר עוד קערה גדולה בפנים. ברגע שהמרק נעשה, יוצקים אותו לתוך הקערה ומערבבים עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
Reprinted with permission from a Girl and Her Pig by April Bloomfield, © 2012 Ecco an imprint of Harper
11
Collins Publishers