קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 468 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם עלי דפנה, בצל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ומרק בצל צרפתי קלאסי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים את הבצל בחמאה ומאדים במשך 5 עד 10 דקות, או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הטימין ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את הקונסומה, עלי הדפנה והיין הלבן, אם רוצים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את הבצל המוקפץ ומניחים להתחמם, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מצקת מרק ל-4 קערות אישיות הניתנות לתנור, ממלאות כל אחת כ-3/4 מהדרך. מעל כל קערה 2 פרוסות לחם בגט ולאחר מכן מכסים כל אחת בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה