מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 468 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם עלי דפנה, בצל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ומרק בצל צרפתי קלאסי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מניחים את הבצל בחמאה ומאדים במשך 5 עד 10 דקות, או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הטימין ומסירים מהאש.
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את הקונסומה, עלי הדפנה והיין הלבן, אם רוצים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את הבצל המוקפץ ומניחים להתחמם, כ-10 עד 15 דקות.
מצקת מרק ל-4 קערות אישיות הניתנות לתנור, ממלאות כל אחת כ-3/4 מהדרך. מעל כל קערה 2 פרוסות לחם בגט ולאחר מכן מכסים כל אחת בגבינה.
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.