מרק בצל צרפתי טבעוני הוא צמחוני מרק. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 512 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנית, בצלים, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
1
מניחים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל, ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים במשך 10 דקות, מערבבים לעתים קרובות ומוסיפים כמויות קטנות של מלאי ירקות במידת הצורך כדי למנוע דבק.מנמיכים את החום בינוני, מוסיפים את מלאי הירקות ועשבי תיבול לסיר, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.בינתיים, להכין את קרוטונים: להגדיר את התנור לצלות ושמן גיליון אפייה. חותכים את באגט לפרוסות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית האפייה מוכנה. מוסיפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לצלות במשך 5 דקות, או עד הלחם הוא crispy.To הגש, הסר את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורק
בגט
קרוטונים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את המרק לתוך קערות בטוח לתנור, מוסיפים פרוסת באגט, ומפזרים את החלק העליון עם גבינה טבעונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה טבעונית
בגט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים תחת המטגן עד הגבינה נמסה, על 5 דקות. אם אין לך קערות תנור בטוח, פשוט העליון עם הגבינה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה