קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מרק בצל צרפתי טבעוני

מרק בצל צרפתי טבעוני
מרק בצל צרפתי טבעוני הוא צמחוני מרק. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 512 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנית, בצלים, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.

הוראות

1
מניחים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל, ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים במשך 10 דקות, מערבבים לעתים קרובות ומוסיפים כמויות קטנות של מלאי ירקות במידת הצורך כדי למנוע דבק.מנמיכים את החום בינוני, מוסיפים את מלאי הירקות ועשבי תיבול לסיר, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.בינתיים, להכין את קרוטונים: להגדיר את התנור לצלות ושמן גיליון אפייה. חותכים את באגט לפרוסות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית האפייה מוכנה. מוסיפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לצלות במשך 5 דקות, או עד הלחם הוא crispy.To הגש, הסר את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
יוצקים את המרק לתוך קערות בטוח לתנור, מוסיפים פרוסת באגט, ומפזרים את החלק העליון עם גבינה טבעונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה טבעוניתגבינה טבעונית
בגטבגט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים תחת המטגן עד הגבינה נמסה, על 5 דקות. אם אין לך קערות תנור בטוח, פשוט העליון עם הגבינה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך