מרק בצל קנדי (צרפתי)
צריך מרק ללא גלוטן? מרק בצל קנדי (צרפתי) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 303 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, קוביות בוליון בקר, בירה קנדית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. נסו מרק בצל צרפתי (קנדי), מרק אפונה צרפתי-קנדי, ו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על חום בינוני; מערבבים בצל וקמח עד הבצל מכרז שקוף, על 5 דקות.
הסר בצל עם כפית מחוררת; להפריש.
יוצקים מים לסיר, מכסים, ומביאים לרתיחה. מערבבים את החמאה שנותרה, קוביות בוליון בקר, וקוביית בוליון עוף למים עד מומס. מערבבים בירה, שום, עלה דפנה, בצל מוקפץ; מתבלים בפלפל. להפחית חום; מבשלים במשך 15 דקות.
מלא קערות תנור הוכחה 3/4 מלא עם מרק.
מניחים קערות על מגש אפייה; למעלה עם קרוטונים וגבינה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ 5 דקות.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
להחזיר מרק לתנור; לטגן עד גבינה הוא השחמה, כ 3 דקות.