תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר קל ופסטה. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, גבעולי פטריות וחתיכות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 44 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מרק ירקות בקר ופסטה, פסטאן בקר ומרק פטריות, ו מרק ירקות קל עם פסטה.
הוראות
1
מבשלים בשר בקר ובצל בתנור הולנדי 4 ליטר על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים ברוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
3
מערבבים, מים, בזיליקום, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)