מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 343 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מרק בקר פחות נתרן, גזר, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק שעורה בקר.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי בשר בקר; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם בשר בקר שנותר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה, גזר ושום; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה. להחזיר בשר למחבת.
מוסיפים מים ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מרק); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.
הוסף שעורה; לבשל 30 דקות או עד בשר ושעורה במכרז. השליכו את עלי המפרץ.