קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר שוק

מרק בקר שוק
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: שוק בקר צלוי, שוק בקר מתובל ביין אדום, ו רוטב שוק בקר על פולנטה.

הוראות

1
במניה גדולה סיר להשרות אפונה 2 כוסות מים במשך 1 שעה. מבשלים אפונה מעל חום בינוני, בודק ללא הרף כדי לראות אם עוד מים צריך להוסיף. כאשר אפונה הם חצי הדרך לעשות, (כ 40 דקות) להוסיף תפוחי אדמה מתוקים eddoes.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מלאימלאי
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לחץ לבשל בקר שוק עם שום עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
שוםשום
3
בקערת ערבוב נפרדת משלבת קמח, קמח תירס, ומספיק מים כדי ליצור בצק מעשי. ללוש עקביות לא דביקה, הוספת קמח יותר אם הבצק דבק.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לרצועות 1 אינץ 'על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
לאחר פיצול אפונה ותפוחי אדמה מבושלים באמצעות סלרי, בצל, שוק וכופתאות. מתבלים בקורנית, סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
תפוח אדמהתפוח אדמה
חומץחומץ
סלריסלרי
בצלבצל
סוכרסוכר
טימיןטימין
6
בואו מבשלים עד כופתאות צפות ולאחר מכן לשרת.