קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי
מרק ברוקולי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. אם יש לך חתכים ברוקולי, גבינה שוויצרית, מרק עוף קרטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק ברוקולי, מרק ברוקולי, ו צ'אודר חזיר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תפוחי אדמה, רוטב
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
מערבבים ומרכיבים שנותרו למעט גבינה לרתיחה בתנור הולנדי 4 ליטר על חום גבוה, ערבוב מדי פעם לשבור ברוקולי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מערבבים בגבינה. מכסים ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'