אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון איטלקי בשר בקר ופפרוני מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שיני שום, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק בשר בקר ופפרוני, כבד בקר בסגנון איטלקי, ו תבשיל בקר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בשר בקר טחון ופפרוני בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה 8 דקות או עד שהבשר מתפורר ואינו ורוד יותר. לשטוף ולנקז תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
פטריות מטוגנות והבא 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי 5 דקות. מערבבים בתערובת בשר בקר, רסק עגבניות, ואת 5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. אם תרצה, מקשטים ומגישים עם נקודות טוסט פרמזן.