קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות88
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ג'ינג'ר גזר עם קלוג'ס אנדרג; All-Branandreg; קרוטונים בשר חזיר

מרק ג'ינג'ר גזר עם קלוג'ס אנדרג; All-Branandreg; קרוטונים בשר חזיר
מרק ג'ינג'ר גזר עם Kellogg' sandreg; All-Branandreg; בשר חזיר מצופה קרוטונים Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שרי בישול, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו קלוגסנדרג, אורז קריספיסנדרג, כיסוני סרטנים עם איולי חריף, מרק ג'ינג'ר גזר עם קרוטונים אורגנו, ו כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הגזר, שאלוט, שום וג ' ינג ' ר וזיעה עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
תוסיפי את השרי והדגלזה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. באמצעות בלנדר טבילה או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה. מערבבים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מחממים את השמן בסיר בינוני עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מפזרים את החזיר במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את העודף. לטבול לתוך הביצה המוכה, אז בדגני כל סובין ולהניח בצד על מתלה חוט. מטגנים את קוביות החזיר עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל דגני הסוביןכל דגני הסובין
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערה ומקשטים עם 3 קרוטונים חזיר. יש יותר קרוטונים על צלחת בצד למי שרוצה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה