מרק גזר מבושל בג'ינג'ר איטי
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק גזר מבושל בג'ינג'ר איטי, סיר איטי מרק גזר בקארי, ו מרק גזר ג'ינג'ר.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים גזר, בצל, מרק ומלח.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
יוצקים 4 כוסות של תערובת המרק לבלנדר; מוסיפים חצי כל אחת מהקרם, מיץ תפוזים, סוכר חום, ג ' ינג ' רוט ופלפל. לכסות ולהתמזג עד חלקה; לחזור לבישול. מערבבים תערובת מרק שנותר עם מחצית הנותרים של מרכיבים; לחזור לבישול.
הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 15 עד 20 דקות יותר או עד חם.
מקשטים מנות בודדות עם רבע תפוז ופטרוזיליה.