קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק גזר שנהב עם קוביות קנס של גזר כתום

מרק גזר שנהב עם קוביות קנס של גזר כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר שנהב עם קוביות בסדר של גזר כתום. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, מלח ים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, מרק גזר וכתום, ו גזר, עדשים ומרק כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה והשמן בסיר מרק ומוסיפים את הבצל, גזר לבן, אורז, 1 כפית מלח, ואת הסוכר ואת הקורנית. מבשלים מעל חום בינוני במשך כמה דקות, הופכים הכל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 1 כוס המים, לכסות, להנמיך את החום, ולבשל בזמן שאתה מחמם את המים 3 כוסות הנותרים. כאשר המים חמים, מוסיפים אותו לסיר, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד המרק מתבשל, מבשלים את גזר חתוך במים רותחים מומלחים במשך כ 3 דקות ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
כאשר מוכן, לתת להתקרר מעט, ואז להסיר ולהשליך את sprig טימין. מחית את המרק עד חלקה בבלנדר. טעם למלח ועונה עם הפלפל. לחמם אם זה התקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מצקת את המרק לקערות, לפזר את גזר חתוך וגזר צמרות על כל מנה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי גזרעלי גזר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
6
Reprinted with permission from Veget Literacy: Cooking and Gardening with Twelve משפחות מממלכת הצומח האכילה, with over 300 Deliciously Simple Recipes by Deborah Madison. זכויות יוצרים © 2013 by Deborah Madison; photographs copyright © 2013 by Christopher Hirsheimer And Melissa Hamilton. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.דבורה מדיסון היא המחברת של אחד-עשר ספרי בישול, והיא ידועה בבישול הפשוט, העונתי, המבוסס על ירקות. היא התחילה באזור מפרץ סן פרנסיסקו ב Chez Panisse לפני פתיחת הירוקים, וחי בניו מקסיקו במשך עשרים השנים האחרונות. בנוסף לכתיבה ולהוראה, היא שירתה במועצות המנהלים של ועדת המגוון הביולוגי הבינלאומי של מזון איטי, חילופי שומרי הזרעים, וברית בעלי החיים בדרום מערב ארצות הברית, בין היתר. היא מעורבת באופן פעיל בנושאים של מגוון ביולוגי, גינון, וחקלאות בת קיימא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ירוקירוק