בויאבז הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 102 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לכו לחנות ותביאו פילה, מולים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שאלוט, כרישה, שומר ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
4
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מוסיפים את עצמות הדגים וראשים, 3 ליטרים של מים, טימין, פטרוזיליה ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מסננים את המרק וזורקים את המוצקים. להחזיר את המרק לסיר ומרתיחים על חום גבוה עד שהוא מופחת ל 6 כוסות, על 20 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בסיר קטן של מים רותחים, מלוחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. עם המכונה על, להוסיף את חלמונים ביצה, שום קצוץ, פלפל אדום harissa ולעבד מחית. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את שמן הזית ומעבדים בקצרה עד שזה מתאגד. לגרד את הרויל לתוך קערה ומתבלים עם מלח. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Harissa
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיף את השום, כרישה ושומר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
מוסיפים את הצדפות ומבשלים על חום מתון עד שהם מתחילים להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים את המולים, שרימפס ודגים ומבשלים עד שכל מאכלי הים הוא רק מבושל, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ובזיליקום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
מורחים את טוסט baguette עם כמה rouille. כפית את בויאבז לתוך 4 קערות גדולות, רדודות ומגישים עם טוסטים ופלחי לימון. תעביר את השארית ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
טריז לימון
בגט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)