קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות9
מגזין

מרק דגים מעושן

מרק דגים מעושן
מרק דגים מעושן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מכין 30 מנות עם 102 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. אם יש לך דגים, פלפל, נורות שומר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. נסו מרק דגים מעושן, מרק דגים מעושן, ו מרק דגים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מבשלים את התירס עד למכרז, בערך 1 דקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את התירס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
3
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בסיר גדול ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את פרוסות השומר, הכרישה, הבצל, הטימין ועלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
שומרשומר
כרישהכרישה
בצלבצל
טימיןטימין
6
מוסיפים את החלב, השמנת, התירס ותפוחי האדמה ומבשלים כ -3 דקות, ומנפצים מעט מתפוחי האדמה לעיבוי המרק. מחק את גבעולי טימין עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
תירסתירס
חלבחלב
מרקמרק
7
מוסיפים את הדג ומבשלים עד שהוא מחומם, כ -2 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל. מצקים את החמין לקערות, מקשטים בכריכות שומר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צ אודרצ אודר
שומרשומר
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זינד-הומברכט קלצייר פינו גרי. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -46 דולר.
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.