מרק דלעת
מתכון מרק דלעת ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם שמנת כפולה, בצל, לחם מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, ואז מבשלים בעדינות 2 בצל קצוץ דק במשך 5 דקות, עד רך אבל לא צבעוני.
מוסיפים דלעת 1kg או סקווש, לחתוך לחתיכות, למחבת, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 8-10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא מתחיל לרכך ולהפוך זהב.
יוצקים 700 מ " ל ירקות או עוף לתוך המחבת ומתבלים עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד הסקווש הוא רך מאוד.
יוצקים 150 מ " ל קרם כפול לתוך המחבת, להחזיר לרתיחה, ואז טהור עם בלנדר יד. לקבלת עקביות קטיפתי נוסף אתה יכול לשפוך את המרק דרך מסננת בסדר. המרק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים.
כדי להפוך את קרוטונים: לחתוך 4 פרוסות לחם seeded שלם לתוך ריבועים קטנים.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, ואז מטגנים את הלחם עד שהוא מתחיל להיות פריך.
מוסיפים קומץ זרעי דלעת למחבת, ואז מבשלים עוד כמה דקות עד שהם קלויים. אלה יכולים להתבצע יום קדימה ומאוחסנים במיכל אטום.
מחממים את המרק במידת הצורך, טעם לתיבול, ולאחר מכן מגישים מפוזרים עם קרוטונים וזרעים ומטפטף עם עוד שמן זית, אם אתה רוצה.