קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
מתכון מרק דלעת ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם שמנת כפולה, בצל, לחם מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, ואז מבשלים בעדינות 2 בצל קצוץ דק במשך 5 דקות, עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים דלעת 1kg או סקווש, לחתוך לחתיכות, למחבת, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 8-10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא מתחיל לרכך ולהפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים 700 מ " ל ירקות או עוף לתוך המחבת ומתבלים עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד הסקווש הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים 150 מ " ל קרם כפול לתוך המחבת, להחזיר לרתיחה, ואז טהור עם בלנדר יד. לקבלת עקביות קטיפתי נוסף אתה יכול לשפוך את המרק דרך מסננת בסדר. המרק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי להפוך את קרוטונים: לחתוך 4 פרוסות לחם seeded שלם לתוך ריבועים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, ואז מטגנים את הלחם עד שהוא מתחיל להיות פריך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים קומץ זרעי דלעת למחבת, ואז מבשלים עוד כמה דקות עד שהם קלויים. אלה יכולים להתבצע יום קדימה ומאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים את המרק במידת הצורך, טעם לתיבול, ולאחר מכן מגישים מפוזרים עם קרוטונים וזרעים ומטפטף עם עוד שמן זית, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קרוטוניםקרוטונים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)