מרק דלעת
מרק דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-14 מנות . מנה אחת מכילה 145 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . אם יש לכם מקל קינמון, ציר ירקות, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 44% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מרק דלעת ותפוחים , מרק דלעת וטחינה , ומרק דלעת .
הוראות
במחבת קטנה, מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מעבירים לסיר בישול איטי של 5 או 6 ליטר; מוסיפים את הדלעת.
ערבבו את ציר המרק, סוכר חום, ג'ינג'ר, שום וקינמון; שפכו על הדלעת. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-8 שעות או עד שהדלעת רכה.
מצננים מעט. זורקים את מקל הקינמון. בבלנדר, טוחנים את המרק במנות עד לקבלת מרק חלק. מחזירים את הכל לסיר בישול איטי.
טורפים פנימה את גבינת השמנת; מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.