מרק הכרובית הטוב ביותר יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 95 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל טחון, בצל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו מרק תשוקה סגול! כרובית ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מרק עוף, כרובית, תפוחי אדמה, בצל, גזר, מלח ופלפל לרתיחה בסיר; להפחית את החום, לכסות את הסיר עם מכסה, ומבשלים עד שהירקות רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ירקות מחית באמצעות מחית תפוחי אדמה או מחית בבלנדר. להחזיר את הסיר לחום נמוך ומערבבים בחלב. מבשלים מרק עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף