קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

מרק העגבניות של מיכאל בולקובסקי וקישואים-לחם בגבינה בגריל

מרק העגבניות של מיכאל בולקובסקי וקישואים-לחם בגבינה בגריל
מרק העגבניות של מייקל בולקובסקי וגבינת גריל לחם זוקיני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2519 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם allspice, זרעי שומר, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה אדיר. נסו סלמון בגריל וסלט קישואים של מייקל סימון, קישואים בגריל, גבינת עגבניות ועז, ו קישואים בגריל עם עגבניות מהירות - רוטב זית וגבינת פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את allspice, שומר, ו peppercorns בסיר בינוני על חום בינוני טוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הסקווש, חומץ, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.באמצעות מלקחיים, להעביר את הסקווש לצנצנת נקייה 1 ליטר עם מכסה הידוק העליון עם נוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את העגבניות ומקלות הקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העגבניות להתפרק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
הסר וזרוק את מקלות הקינמון.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 2 פרוסות לחם על משטח עבודה. מורחים באופן שווה חצי מהגבינה על פרוסה אחת וחצי על השנייה. העונה עם מלח העליון עם הנותרים 2 פרוסות לחם כדי להפוך 2 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, לא דביקה, בטוחה לתנור על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ. הטה את המחבת מעט כך שהשמן יצפה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את הכריכים ומבשלים עד שישבנים זהובים חום, על 3 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד הצדדים האחרים הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות יותר.
5
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד הגבינה נמסה לחלוטין, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הכריכים להגשה plates.To מגישים:מצקת את המרק החם לקערות, לקרוע את עלי בזיליקום, ומפזרים אותם על גבי המרק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
7
מגישים עם הכריכים והחמוצים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'