קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק העדשים ותפוחי האדמה האדומים של רות

מרק העדשים ותפוחי האדמה האדומים של רות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל עדשים אדומות של רות מרק תפוחי אדמה. מתכון זה מכין 12 מנות עם 173 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 356 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, מרק ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה מוצק. נסו נקי לאכול גזר & ג'ינג'ר אדום עדשים מרק, תבשיל הבטטה של כריס של רות, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והסלרי. מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, הגזר והשום. ממשיכים לבשל ומערבבים כ -5 דקות, עד שתפוחי האדמה מצופים היטב בחמאה. מתבלים את התערובת בפלפל אנגלי, כמון, פלפל קאיין, ציפורן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
יוצקים פנימה את מרק הירקות, ומערבבים פנימה את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
עדשיםעדשים
4
מוסיפים מים, מגדילים את הכמות לפי הצורך לכיסוי כל המרכיבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את הקייל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, 35 עד 45 דקות, עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
5
מערבבים פנימה את הכוסברה ואבקת התיקים. ממשיכים לבשל כ -5 דקות, או לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי