מרק העדשים ותפוחי האדמה האדומים של רות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל עדשים אדומות של רות מרק תפוחי אדמה. מתכון זה מכין 12 מנות עם 173 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 356 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, מרק ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה מוצק. נסו נקי לאכול גזר & ג'ינג'ר אדום עדשים מרק, תבשיל הבטטה של כריס של רות, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והסלרי. מבשלים עד שהם רכים.
מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, הגזר והשום. ממשיכים לבשל ומערבבים כ -5 דקות, עד שתפוחי האדמה מצופים היטב בחמאה. מתבלים את התערובת בפלפל אנגלי, כמון, פלפל קאיין, ציפורן ופלפל.
יוצקים פנימה את מרק הירקות, ומערבבים פנימה את העדשים.
מוסיפים מים, מגדילים את הכמות לפי הצורך לכיסוי כל המרכיבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את הקייל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, 35 עד 45 דקות, עד שהעדשים רכות.
מערבבים פנימה את הכוסברה ואבקת התיקים. ממשיכים לבשל כ -5 דקות, או לעובי הרצוי.