מרק הצדפות הכי טוב בעולם.
. אם יש לך מלח ופלפל טחון, בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות.
הוראות
מבשלים צדפות ונוזל שמור במחבת מעל חום בינוני עד קצוות להתכרבל, 5 עד 10 דקות.
מערבבים בצל, תפוחי אדמה, ברוקולי, מים ותירס בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד ירקות רכים, 10 עד 15 דקות.
מסננים ירקות ושומרים נוזלים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה, על 1 דקה. לאט לאט לשפוך מי ירקות שמורים וחלב לתוך תערובת חמאה קמח; לבשל עד מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים צדפות וירקות לתערובת חלב ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד מחומם דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.