מרק וונטון
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: מרק וונטון, מרק וונטון, ו מרק וונטון.
הוראות
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה ומערבבים יחד ביסודיות.
מניחים 1/2 כפית מילוי במרכז כל עטיפת וונטון. להרטיב את הצדדים של עטיפה עם מים ולאחר מכן לקפל באלכסון במחצית כדי ליצור משולש. להרטיב את הקצוות של המשולש ולהביא את שתי הנקודות של בסיס המשולש לכיוון המרכז כדי ליצור צורה wonton. תניח בצד.
בסיר מרק, לטגן את רצועות העוף ושום טחון בשמן הירקות.
מוסיפים את המניה עוף, רוטב סויה, שמן שומשום, חזיר ברביקיו. מבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את הכופתאות ומבשלים עוד 10 דקות.
מסננים את נבטי הבמבוק ואת ערמוני המים; מוסיפים לסיר מרק.
מוסיפים את הירקות הקפואים ומבשלים עוד 10 דקות.