קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות77
מגזין

מרק חומוס

מרק חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק חומוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומוס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק ניו אינגלנד של מרק חומוס חריף מרק Butternut, מרק חומוס, ו מרק חזיר וחומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים גרגרי חומוס יבשים, במקום mediumbowl ולהוסיף מים קרים כדי לכסות על ידי2".
מרכיבים שתצטרך
חומוס מיובשחומוס מיובש
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
בואו להשרות לילה במקרר.
3
גרגרי ניקוז.
4
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל, שום, קורנית sprig;לבשל, ערבוב מדי פעם, עד onionsare רך, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
תוסיף חומוס ויין. להביא לרתיחה מהירה; לבשל untilwine מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
7
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד חומוסהם מאוד רכים, 1 1/2-2 שעות עבור גרגרי חומוס יבשים, או על 30 דקות שימורים. תשליך את קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
עבודה בקבוצות, חומוסpeamixture purée בבלנדר או עם טבילה, הוספת מים על ידי 1/2-כוסים אם נחוץ, עד חלקה. עונה עם salt.DO קדימה: מרק חומוס יכול להיות made1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
בואו מגניב; לכסות ולהירגע.
10
בינתיים, לבשל ברוקולי בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים עד פריך במכרז, about4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
12
לחמם מרק. מחלקים מרק בין קערה ומקשטים עם ברוקולי ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט