מרק חם וחמוץ
צריך ללא גלוטן ומרק ללא חלב? מרק חם וחמוץ יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך ביצה, פטריות, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק חם וחמוץ, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות פטריות ב 1/2 כוס מים חמים במשך 15 דקות.
מסננים וסוחטים יבש; מילואים השריית נוזל.
לחתוך ולזרוק גבעולים; פרוסות כובעים דק. בקערה קטנה, להשרות את אוזני העץ (אם משתמשים) במים חמים 1/2 כוס במשך 30 דקות.
הסר כל כתמים קשים, בערך לקצוץ את אוזני העץ. תשליך את הנוזל השריית.
בסיר גדול, לשלב מרק, 1 כוס מים, חומץ, ונוזל פטריות שמורות; להביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים חזיר, פטריות, אוזני עץ, טופו, ונבטי במבוק.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את קורנפלור ו 3 כפות מים קרים. כאשר המרק חוזר לרתיחה, מערבבים בתערובת קורנפלור, תוך ערבוב מתמיד עד מרק הוא רק מעובה (כ -30 שניות). מערבבים ביצה, ולהסיר מחום. מערבבים בשמן, פלפל לבן, סוכר, בצל ירוק.