אם יש לכם קצפת, דלעת סקווש, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו מרק חמאה שמנת, מרק דלורית שמנת, ו מרק דלורית שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל מטוגן ושום במרגרינה בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים במרק עוף ואת 4 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד סקווש הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
בואו מגניב.
4
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף תערובת סקווש. תהליך 1 דקה או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להחזיר תערובת למחבת; להוסיף קצפת 1/2 כוס גבינה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה