מרק חמור ים מעושן
מתכון צ'אודוק מעושן ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פלפל, שרי, חלב, גרעיני תירס מתוק. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק חמור ים מעושן, חמור ים מעושן ומרק כמון, ו כרישה ומרק חמור ים מעושן.
הוראות
שים את הדג במחבת עם עלה המפרץ וחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהניח בצד במשך 10 דקות. הרם את הדג עם כפית מחוררת, פתית בערך, להשליך את כל העצמות, ומאמץ את החלב.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מתרכך.
מפזרים את הקמח ומערבבים במשך דקה, ואז עצה בשום ופלפל אדום ומבשלים עוד 5 דקות. עכשיו מערבבים בשרי ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נעלם.
מוסיפים את הפפריקה ותפוחי האדמה, יוצקים את החלב הלא חוקי ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, מוסיפים את התירס המתוק ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
הסר מהחום וקפל בעדינות את הדג. כדי לשרת, לפזר על כמה פטרוזיליה טרייה קצוצה וללוות עם לחם שום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו