קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מרק חמור ים מעושן

מרק חמור ים מעושן
מתכון צ'אודוק מעושן ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פלפל, שרי, חלב, גרעיני תירס מתוק. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק חמור ים מעושן, חמור ים מעושן ומרק כמון, ו כרישה ומרק חמור ים מעושן.

הוראות

1
שים את הדג במחבת עם עלה המפרץ וחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהניח בצד במשך 10 דקות. הרם את הדג עם כפית מחוררת, פתית בערך, להשליך את כל העצמות, ומאמץ את החלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מפזרים את הקמח ומערבבים במשך דקה, ואז עצה בשום ופלפל אדום ומבשלים עוד 5 דקות. עכשיו מערבבים בשרי ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נעלם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4
מוסיפים את הפפריקה ותפוחי האדמה, יוצקים את החלב הלא חוקי ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, מוסיפים את התירס המתוק ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
הסר מהחום וקפל בעדינות את הדג. כדי לשרת, לפזר על כמה פטרוזיליה טרייה קצוצה וללוות עם לחם שום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
מים נוספיםמים נוספים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו