מרק טבעוני חם וחמוץ
. אם יש לך ניצני שושן נמר, פטריות, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק חם וחמוץ, דגנים חמים ללא דגנים מהירים (ללא גלוטן, Paleo, Whole30 + טבעוני), ו ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מניחים פטריות עץ, פטריות שיטאקה, וניצנים לילי ב 1 1/2 כוסות מים חמים. להשרות 20 דקות, עד rehydrated.
ניקוז, שומר נוזלים. לקצץ נובע מן הפטריות, לחתוך לרצועות דקות.
חותכים את ניצני לילי לשניים.
בקערה קטנה נפרדת, להשרות פטריית במבוק ב 1/4 כוס מים חמים מומלחים קלות. משרים כ -20 דקות, עד rehydrated.
בקערה קטנה שלישית, תערובת רוטב סויה, חומץ אורז, ו 1 כף קורנפלור.
מניחים 1/2 רצועות טופו לתערובת.
בסיר בינוני, מערבבים את הפטריות השמורות ואת נוזל ניצן לילי עם מרק הירקות. מביאים לרתיחה, ומערבבים את פטריות העץ, פטריות שיטאקה, וניצנים לילי. להפחית את החום, ומבשלים 3 עד 5 דקות. מתבלים בפלפל אדום, פלפל שחור ופלפל לבן.
בקערה קטנה, מערבבים נשאר קורנפלור ומים שנותרו. מערבבים לתוך תערובת מרק עד מעובה.
מערבבים תערובת רוטב סויה ורצועות טופו שנותרו לסיר. חזור לרתיחה, ומערבבים בפטרת הבמבוק, שמן צ ' ילי ושמן שומשום.
מקשטים עם בצל ירוק כדי לשרת.